Οργανώνει, παρακολουθεί, διαχειρίζεται
και βελτιστοποιεί τις σχέσεις κάθε επιχείρησης με τους πελάτες της.

182

Εγκαταστάσεις Galaxy CRM

Το κέντρο είναι ο πελάτης

Μέσα από δυνατά εργαλεία επικοινωνίας, δημιουργήστε μία προσωπική σχέση με τον κάθε πελάτη σας, πριν και μετά την πώληση μέσα από προσωποποιημένες ενέργειες.

Αυτοματοποιημένο workflow

Κάποιες διαδικασίες μπορούν να περιλαμβάνουν ένα σύνολο ενεργειών οι οποίες να εμπλέκουν και διαφορετικούς ενδιαφερόμενους.

Διαδώστε το παντού

Μέσα από μαζικές δραστηριότητες (email, newsletters και sms) ενημερώστε το υπάρχον και δυνητικό πελατολόγιο για τα νέα της επιχείρησης σας.

Απόλυτος έλεγχος

Το reporting όπως δεν το έχετε ξανασυναντήσει. Δείκτες KPI'S, custom reports, browsers οθονών με δυνατότητα εξαγωγής σε όλους τους γνωστούς τύπους αρχείων.

Συγχρονισμός με το Outlook

Τέλος τα δυσνόητα χαρτάκια στην κουζίνα. Μέσα από το σύγχρονο εργαλείο εκτυπώσεων μπορούμε να φτιάξουμε τις φόρμες που εκτυπώνονται ακριβώς στα δικά σας μέτρα.

Τηλεφωνικές διαδικασίες

Εκμεταλλευτείτε τις μοναδικές δυνατότητες διασύνδεσης της εφαρμογής σας με όλους τους γνωστούς κατασκευαστές τηλεφωνικών κέντρων.

Meet Galaxy CRM

Σχεδιασμένο και ανεπτυγμένο στην πιο σύγχρονη τεχνολογία Galaxy από την SingularLogic, αποτελεί την εγγύηση που θα οδηγήσει τις επιχειρήσεις που το επιλέγουν στο μέλλον.

Γιατί οι πελάτες επιλέγουν την CBS;

Η εταιρία εδρεύει στην Αττική και ιδρύθηκε με σκοπό να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να κάνουν το όνειρο τους
πραγματικότητα. Η CBS εργάζεται ώστε να κρατάει τους πελάτες της μπροστά από τον ανταγωνισμό.
439

Ευκαιρίες πώλησης

675

Μαζικές δραστηριότητες

502

Ραντεβού την ημέρα

227

Χρήστες