Εφαρμογή που απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις
που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της εστίασης.

156

Εγκαταστάσεις Galaxy Restaurant

Λειτουργεί πάντα

Ακόμα και χωρίς internet η εφαρμογή θα συνεχίσει να λειτουργεί, αφού βασίζεται σε τοπικό δίκτυο. Έτσι οι σερβιτόροι σας θα στέλνουν τις παραγγελίες αδιάκοπα.

Στείλτε μήνυμα

Ενημερώστε νέους και υπάρχοντες πελάτες σας μέσω sms. Πείτε τους για το happy hour που έχετε στην επιχείρησή σας και γίνετε το νέο hot spot της περιοχής σας.

Ασφάλεια

Μείνετε ήρεμοι για το τι μπορεί να κάνει ο κάθε χειριστής. Μέσω του συστήματος ασφαλείας ορίζετε εσείς ποιοι θα κάνουν εκπτώσεις, ποιοι θα ακυρώνουν είδη κ.ά.

Αλυσίδες Καταστημάτων

Σχεδιασμένο για να καλύψει αλυσίδες καταστημάτων και franchise με δυνατότητα ελέγχου μέσω πλούσιου reporting ανά εταιρία αλλά και ανά κάθε υποκατάστημα ξεχωριστά.

Σχεδιασμός Εκτυπώσεων

Τέλος τα δυσνόητα χαρτάκια στην κουζίνα. Μέσα από το σύγχρονο εργαλείο εκτυπώσεων μπορούμε να φτιάξουμε τις φόρμες που εκτυπώνονται ακριβώς στα δικά σας μέτρα.

Δώστε πόν(τ)ο.

Δώστε στους πελάτες σας περισσότερους λόγους για να σας ξαναεπισκεφθούν. Σχεδιάστε το δικό σας πρόγραμμα loyalty και δείτε τις πωλήσεις σας να αυξάνονται

Μπορείτε να το συνδυάσετε

Meet Galaxy Restaurant

Σχεδιασμένο και ανεπτυγμένο στην πιο σύγχρονη τεχνολογία Galaxy από την SingularLogic, αποτελεί την εγγύηση που θα οδηγήσει τις επιχειρήσεις που το επιλέγουν στο μέλλον.

Γιατί οι πελάτες επιλέγουν την CBS;

Η εταιρία εδρεύει στην Αττική και ιδρύθηκε με σκοπό να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να κάνουν το όνειρο τους
πραγματικότητα. Η CBS εργάζεται ώστε να κρατάει τους πελάτες της μπροστά από τον ανταγωνισμό.
156

Εγκαταστάσεις Έργων

224

Σημεία Πώλησης

316

PDA

34751

Αποδείξεις την ημέρα