Εφαρμογή για φορητές συσκευές και δυνατότητα
αλληλεπίδρασης με εφαρμογές SingularLogic.

moRE Sales

Η απόλυτη λύση για φορητή παραγγελιοληψία, merchandising και τιμολόγηση επί αυτοκινήτου για επιχειρήσεις που επιθυμούν να αυτοματοποιήσουν και να επιταχύνουν τις διαδικασίες τους.

moRE CRM

Για εταιρίες που έχουν ενσωματώσει στις διαδικασίες του ένα σύστημα CRM και θέλουν τα στελέχη τους να παρακολουθούν και να ενημερώνουν τα στοιχεία που τους ενδιαφέρουν online.

Συνδρομητικό μοντέλο

Η εφαρμογή moRE αποτελείται από 4 βασικά modules και παρέχεται αποκλειστικά σε συνεργασία με τη Vodafone, ως υπηρεσία με μηνιαία συνδρομή ανά χρήστη, στο λογαριασμό κινητής τηλεφωνίας.

moRE Field Service

Η εφαρμογή απευθύνεται σε επιχειρήσεις, ανεξαρτήτως μεγέθους, που επιθυμούν να οργανώσουν το τεχνικό τους τμήμα και να αυτοματοποιήσουν τη διαδικασία επισκευής ή συντήρησης συσκευών στο χώρο του πελάτη.

moRE Accountant

On-line διασύνδεση με το κεντρικό λογιστικό σύστημα Accountant για να προσφέρει στους λογιστές τη δυνατότητα να ενημερώνονται εύκολα και γρήγορα από κάθε σημείο και να διαχειρίζονται αποτελεσματικά το χρόνο τους.

Download now

Η εφαρμογή moRE είναι διαθέσιμη τόσο στο Google Play όσο και στο App Store της Apple, απ’ όπου μπορεί να εγκατασταθεί στις αντίστοιχες συσκευές ως demo εντελώς δωρεάν.

Meet moRE Applications

Όλη η απαιτούμενη υποδομή φιλοξενείται στο Data Center της SingularLogic, το οποίο εξασφαλίζει τις προϋποθέσεις για την απρόσκοπτη λειτουργία της υπηρεσίας, καθώς και την ασφάλεια για την ακεραιότητα των δεδομένων, που διακινούνται και φυλάσσονται σε αυτό.