Η ιδανική λύση για την αποτελεσματική διαχείριση
της επιχείρησης σας σε συνδυασμό με το Galaxy Hotel.

Από παντού

Η εφαρμογή moRE είναι διαθέσιμη τόσο στο Google Play όσο και στο App Store της Apple, απ’ όπου μπορεί να εγκατασταθεί στις αντίστοιχες συσκευές ως demo εντελώς δωρεάν.

Διαχείριση κρατήσεων

On-line διασύνδεση με το κεντρικό λογιστικό σύστημα Accountant για να προσφέρει στους λογιστές τη δυνατότητα να ενημερώνονται εύκολα και γρήγορα από κάθε σημείο και να διαχειρίζονται αποτελεσματικά το χρόνο τους.

Έλεγχος διαθεσιμότητας

Η εφαρμογή απευθύνεται σε επιχειρήσεις, ανεξαρτήτως μεγέθους, που επιθυμούν να οργανώσουν το τεχνικό τους τμήμα και να αυτοματοποιήσουν τη διαδικασία επισκευής ή συντήρησης συσκευών στο χώρο του πελάτη.

Πρόσβαση με ένα click

Για εταιρίες που έχουν ενσωματώσει στις διαδικασίες του ένα σύστημα CRM και θέλουν τα στελέχη τους να παρακολουθούν και να ενημερώνουν τα στοιχεία που τους ενδιαφέρουν online.

Διαχείριση πελατολογίου

Η απόλυτη λύση για φορητή παραγγελιοληψία, merchandising και τιμολόγηση επί αυτοκινήτου για επιχειρήσεις που επιθυμούν να αυτοματοποιήσουν και να επιταχύνουν τις διαδικασίες τους.

Απόστολη SMS

Η εφαρμογή moRE αποτελείται από 4 βασικά modules και παρέχεται αποκλειστικά σε συνεργασία με τη Vodafone, ως υπηρεσία με μηνιαία συνδρομή ανά χρήστη, στο λογαριασμό κινητής τηλεφωνίας.

Meet Vodafone for hotels

Όλα τα εργαλεία για μικρομεσαία ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια